Saints and Soldiers

Er en Action, Drama, Eventyr film instrueret af Ryan Little med skuespillerne Philip Malzl, Alexander Polinsky, Ethan Vincent, Peter Holden fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
139 kr Altid Se nu

Plot

Anden Verdenskrig, 1944. Fire amerikanske soldater overlever med nød og næppe Malmédy-massakren og flygter ind i skoven. Her finder de den engelske soldat Oberon Winley, som besidder tophemmelige informationer, der ikke må falde i tyskernes hænder. Sammen må de nu uden proviant og meget få våben trodse alle odds og få afleveret informationerne til den allierede øverste kommando, men de frygter, at der er en nazisympatisør i gruppen.

Saints and Soldiers

Detaljer

Genre Action, Drama, Eventyr
Originaltitel Saints and Soldiers
Instruktør Ryan Little
Udgivelsesår 2003
Tags tapperhed(bravery), verden krig II(world war ii), soldat(soldier), nazisterne(nazis), slagtning(slaughter), nazistiske Tyskland(nazi germany), vinter(winter), Belgien(belgium), Ardenner(ardennen)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film