Blood Diamond

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Edward Zwick med skuespillerne Percy Matsemela, Marius Weyers, Arnold Vosloo, Leonardo DiCaprio fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Under et fængselsophold lærer den unge lejesoldat, Danny Archer en ung fisker, der blev bortført fra sin familie og tvunget til at arbejde i diamantminerne, at kende. Solomon har fundet og gemt en sjælden pink diamant. Sammen med journalisten Maddy Bowen starter de på en farefuld rejse gennem rebellernes territorium for at genfinde diamanten.

Blood Diamond

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel Blood Diamond
Instruktør Edward Zwick
Udgivelsesår 2006
Tags Rebel, journalist, journalistik(journalism), tab af familie(loss of family), slaveri(slavery), lejesoldat(mercenary), Diamond mine, Sierra Leone, Booties(bootlegger), fisker(fisherman), særlige enhed(special unit), smugling(smuggling), folkedrab i Rwanda(genocide in rwanda), undertrykkelse(oppression), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film