21 jump street

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Chris Miller med skuespillerne Valerie Tian, Holly Robinson Peete, Caroline Aaron, Brie Larson fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum) var vidt forskellige typer i high school og færdes absolut ikke i de samme kredse. Da de nogle år senere mødes på politiskolen, ender de som bedste venner. Deres første anholdelse går ikke helt som planlagt, og som konsekvens bliver de sendt tilbage til livet som high school-studerende som undercoverbetjente. Deres mission bliver at infiltrere skolens handel med et nyt og farligt stof, men deres gensyn med skoletiden er en blandet oplevelse for de to venner, der indtager uvante roller. Schmidt får chancen for at være en af de populære, mens Jencko hænger ud med nørderne. Og samtidig har de jo en narkoring, de skal infiltrere.

21 jump street

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel 21 jump street [2012]
Instruktør Chris Miller, Phil Lord, Christopher Miller
Udgivelsesår 2012
Tags høj skole(high school), duringcreditsstinger, Undercover COP, baseret på tv serien(based on tv series), parodi(parody), mand venskab(male friendship), rå humor(crude humor), Buddy komedie(buddy comedy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film