Jule-Buddie: Jagten på julehunden

Er en Familie , Eventyr film instrueret af Robert Vince med skuespillerne Chris Coppola, Danny Woodburn, Zachary Gordon, Nic Novicki fra 2009

Sammenlign priser

Abonnement
Køb
99 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Tag med på en spændende og fartfyldt rejse når Budderball, B-Dawg, Rosebud, Buddha og Mudbud tager afsted til det magiske Nordpolen. Julehundens søn, Julehvalpen glemmer julens budskab, og så må hvalpene minde ham om, at det vigtige ikke er hvad man får, men hvad man giver. Disneys uimodståelige hvalpe er tilbage i et helt nyt og hjerteligt juleeventyr du ikke bør gå glip af! Jule-Buddies: Jagten på Julehunden er en herlig historie med den helt rigtige julestemning, der lyser op midt i vintermørket.

Jule-Buddie: Jagten på julehunden

Detaljer

Genre Familie , Eventyr
Originaltitel Santa Buddies
Instruktør Robert Vince
Udgivelsesår 2009
Tags ferie(holiday), jul(christmas), Noël
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere