Nat på museet

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Shawn Levy med skuespillerne Jake Cherry, Steve Coogan, Mizuo Peck, Crystal the Monkey fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Selvom der ikke er meget der tyder på det, er dagdrømmeren og nattevagten Larry, der arbejder på Naturhistorisk Museum, overbevist om, at han går en stor og dramatisk fremtid i møde. Og minsandten om han ikke får ret, da dinosaurer, gladiatorer, cowboys og mange flere på forunderlig vis bliver vakt til live en nat og begynder at udkæmpe drabelige kampe. For nogen skal jo dæmpe gemytterne og redde museet.

Nat på museet

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Eventyr
Originaltitel Night at the Museum
Instruktør Shawn Levy
Udgivelsesår 2006
Tags duringcreditsstinger, Museum, skelet(skeleton), kaos(chaos), solopgang(sunrise), Maya civilisation(maya civilization), indiske(indian), dinosaur, Djengis Khan(genghis khan), Sleepover, naturlige historie(natural history), Theodore Roosevelt
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film