total recall

Er en Science fiction, Action film instrueret af Paul Verhoeven med skuespillerne Robert Picardo, Ronny Cox, Alexia Robinson, Arnold Schwarzenegger fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Fremtidsfilm om en mand der opdager at han er offer for hjernemanipulation. Da han finder ud af sin sande identitet, rejser han til Mars for der at hjælpe med at bekæmpe et sindssygt magtmenneske.

total recall

Detaljer

Genre Science fiction, Action
Originaltitel total recall
Instruktør Paul Verhoeven
Udgivelsesår 1990
Tags Dystopia, modstand(resistance), hemmelighed agent(secret agent), falsk identitet(false identity), dobbelt liv(double life), telepati(telepathy), mutant, falsk anklaget person(falsely accused person), hologram, Mars, falsk hukommelse(false memory), implanteret hukommelse(implanted memory), plads koloni(space colony), ilt(oxygen), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film