Hurt Locker, The

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Kathryn Bigelow med skuespillerne David Morse, Christian Camargo, Anthony Mackie, Brian Geraghty fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Da den amerikanske bombe-enhed i Bagdad får en ny frygtløs bomberydder(Oscar®nominerede Jeremy Renner), kastes de unge bombeeksperter ud på en hæsblæsende mission i den sønderskudte storby. Er det ansvarsløs krigsførelse eller blodig krigsrus? Og kan man overleve et job, som i bogstaveligste forstand er en tikkende bombe? The Hurt Locker er instrueret af KATHRYN BIGELOW og blevet kaldt den foreløbigt bedste film om krigen i Irak. Dens adrenalinfyldte action og intense spænding har betaget kritikere over hele verden, og filmen har allerede vundet et hav af priser!

Hurt Locker, The

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel The Hurt Locker
Instruktør Kathryn Bigelow
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director), loyalitet(loyalty), spænding(suspense), bil bombe(car bomb), ørken(desert), bombe trup(bomb squad), os hær(us army), Irak krig(iraq war), Sniper, Irak(iraq), eksplosive(explosive), spænding(tension), kroppen rustning(body armor), hær sergent(army sergeant), Oscar vinder 2009(Oscar winner 2009)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film