olsen banden (1)

Er en Komedie, Diverse, Krimi film instrueret af Erik Balling med skuespillerne Sverre Holm, Carsten Byhring, Arve Opsahl, Sverre Wilberg fra 1968

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Første film i successerien med Egon, Benny og Kjeld serverer den herlige, velmixede cocktail af store planer og mindre, men afgørende, katastrofer.Egon lander i Vridsløse, fordi Benny og Kjeld klodser i det under et tyveriforsøg, men han kommer ud med en plan. Et kostbart tysk kunst-klenodie er udstillet i København - det bevogtes omhyggeligt af politiet, anført af Peter Steen som kriminalassistent Mortensen. At stjæle det er lige en udfordring for Egon Olsen og hans bande, som har fast tilholdssted på et værtshus med Poul Hagen bag disken og Grethe Sønck som kærlig leder af en flok venlige "glædespiger", der gerne rækker de uheldige helte en hjælpende hånd.

olsen banden (1)

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Krimi
Originaltitel olsen banden (1)
Instruktør Erik Balling, Knut Bohwim
Udgivelsesår 1968
Tags kup d ' État(coup d'etat), banditter(bandits)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere