true crime

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Clint Eastwood med skuespillerne Denis Leary, Francesca Eastwood, Bernard Hill, Diane Venora fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Journalisten Steve Everett har det svært. Han kæmper for at holde sig fra flaskerne, samtidig med at ægteskabet knager. Da en ung kvindelig kollega bliver dræbt i en ulykke, overtager han hendes opgave. Han skal interviewe en dødsdømt morder, Frank Beachum, dagen før hans henrettelse. Modstræbende tager Everett til fængslet. Beachum er dømt for røveri og mord på en ung gravid pige, men han nægter sig skyldig. Everett gennemgår sagen, og kan ikke rigtig få brikkerne på plads, så han begynder at tvivle på Beachums skyld. Men Everett har alle odds imod sig, og der er kun 12 timer til henrettelsen...

true crime

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel true crime
Instruktør Clint Eastwood
Udgivelsesår 1999
Tags journalist, død straf(death penalty), død række(death row), ambition, dømt mand(doomed man), inddrive alkoholiske(recovering alcoholic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film