Memento

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Christopher Nolan med skuespillerne Larry Holden, Thomas Lennon, Russ Fega, Mark Boone Junior fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Leonard Shelby er plaget af en sjælden form for hukommelsestab, som forhindrer ham i at huske ting i mere end nogle få minutter. Idet filmen begynder, leder han efter manden, som har voldtaget og dræbt hans kone.

Memento

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Memento
Instruktør Christopher Nolan
Udgivelsesår 2000
Tags servitrice(waitress), tatovering(tattoo), hukommelsestab(amnesia), individuelle(individual), insulin, forsikring sælger(insurance salesman), Polaroid
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film