escape from alcatraz

Er en Action, Biografi, Thriller film instrueret af Don Siegel med skuespillerne Joseph Whipp, Dan Leegant, Regina Baff, Terry Wills fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Dette er den 5. film fra superstjernen Clint Eatswood og instruktøren Don Siegel. Det er en fascinerende fortælling om de eneste tre mænd som det nogensinde lykkedes at flygte fra det berygtede lukkede fængsel på Alcatraz. I 29 år var der tilsyneladende kun ét vellykket forsøg på at bryde ud af det uigennemtrængelige forbundsfængsel, hvor også Al Capone og ”Birdman” Robert Stroud sad – bag den minutiøst planlagte – og så vidt alle ved – også vellykkede flugt stod 3 mænd som man siden ikke hørte noget til. Hovedmanden var Frank Norris, den listige bankrøver, der spilles af Eastwood. Patrick McGoohan er et fremragende modstykke som den mistænkelige fængselsinspektør. Denne stærke, realistiske rekonstruktion af virkeligheden er filmet på selve Alcatraz og byder på al den kraft man forventer af en film signeret Eastwood/Siegel.

escape from alcatraz

Detaljer

Genre Action, Biografi, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel escape from alcatraz
Instruktør Don Siegel
Udgivelsesår 1979
Tags mus(mouse), biografi(biography), fængsel(prison), ø(island), baseret på bog(based on book), undslippe fra fængsel(escape from prison), 1960s, undsluppen straffefange(escapee convict), fængsel Warden(prison warden), beboer(inmate), Alcatraz, dummy, nøgen kæmpe(nude fight), mand kønsbehåring hår(male pubic hair)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film