The Riot Club

Er en Thriller, Drama film instrueret af Lone Scherfig med skuespillerne Rachel Redford, Freddie Fox, Julian Wadham, Max Irons fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
159 kr Altid Se nu

Plot

The Riot Club er en eksklusiv klub for Oxfordstuderende, der er berygtet for at feste igennem og betale sig fra problemerne. Miles og Alistair er begge førsteårsstuderende, men kan ellers ikke være meget mere forskellige. De er begge medlemmer af klubben, men da en fest går over gevind, kommer de til at stå skarpt overfor hinanden.

The Riot Club

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel The Riot Club
Instruktør Lone Scherfig
Udgivelsesår 2014
Tags England, alkohol(alcohol), kvinde direktør(woman director), College, baseret på spille(based on play), velhavende(wealthy), Oxford England, unge voksen(young adult), udskejelser(debauchery), indledning(initiation), rivalisering mellem mænd(rivalry between men), Oxford Universitet(oxford university), drenge Club(boys club), ret(entitlement)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film