xanadu

Er en Romantik, Fantasy, Musical film instrueret af Robert Greenwald med skuespillerne Sandahl Bergman, Renn Woods, Melinda Phelps, James Sloyan fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Xanadu er på samme tid et kig ind i fremtiden og et kærligt tilbageblik på Hollywood fra filmbyens velmagtsdage. Det er en helt speciel kærlighedshistorie - en traditionel musical, der er bygget op omkring moderne musik, hvilket resulterer i en skøn blanding af 1940'erne og 1980'erne. Olivia Newton-John er fuldstændig fortryllende med sin skønhed og sin utrolige stemme. Filmmusikken inkluderer hits som Magic, I'm Alive, All Over The World, Suddenly og selvfølgelig titelmelodien.

xanadu

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Musical, Komedie, Drama
Originaltitel xanadu
Instruktør Robert Greenwald
Udgivelsesår 1980
Tags musikalske(musical), disco, Camp, rulleskøjter(roller-skating), græsk Gud(greek god)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film