Devil's Playground

Er en Action, Gyser film instrueret af Mark McQueen med skuespillerne Victoria Pritchard, Sean Pertwee, Craig Fairbrass, Colin Salmon fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Et skruppelløst engelsk medicinalfirma er i gang med at lancere et nyt energitilskud, da noget går frygteligt galt: De 30.000 frivillige testpersoner begynder alle at få alvorlige bivirkninger - alle undtagen én! Af en eller anden grund er Angela Mills immun overfor den smitsomme infektion, der med lynets hast er ved at forvandle helt normale mennesker til blodtørstige zombier... Uvidende om at hun er den eneste, der ikke påvirkes af stoffet, flygter hun sammen med sin veninde fra ragnarokket i den engelske hovedstad. I hælene på hende er dog ikke kun hendes mordanklagede ekskæreste, men også medicinalfirmaets koldblodige og brutale oprydder... Med horder af sultne zombier overalt kan de to vise sig at være hendes og hele menneskehedens sidste håb.

Devil's Playground

Detaljer

Genre Action, Gyser
Originaltitel Devil's Playground
Instruktør Mark McQueen
Udgivelsesår 2010
Tags to ordet titel(two word title), apostrof i titel(apostrophe in title), beliggenhed i titel(location in title)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film