wrecking crew, the

Er en Musik, Dokumentar film instrueret af Denny Tedesco med skuespillerne Micky Dolenz, Tommy Tedesco, Al Casey, Frank Zappa fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Hvad Funk Brothers gjorde for Motown, det gjorde Wrecking Crew for Vestkyst-sound'en - bare i større målestok. Seks år i træk, i 60'erne og 70'erne, gik Grammy-prisen for Årets Album til Wrecking Crew-indspilninger. Nu gengiver The Wrecking Crew historien i billeder, til tonerne af den specielle sound. Alle yndlingssangene fra den generation er med, og de præsenteres af skaberne selv. Filmen fortæller om de ubesungne musikere, som leverede det backbeat og de svingende melodier, som prægede mange af 1960'erne tophits. Uanset om det gjaldt Nat 'King' Cole, Frank Sinatra, Nancy Sinatra, The Monkees, The Byrds eller The Beach Boys, så var det disse hengivne musikeres kreativitet og dygtighed, som lå til grund for den amerikanske Vestkyst-sound - en kulturel kraft, som dominerede verden over.

wrecking crew, the

Detaljer

Genre Musik, Dokumentar
Originaltitel wrecking crew, the
Instruktør Denny Tedesco
Udgivelsesår 2008
Tags musik(music), musiker(musician), Rock og roll(rock and roll), pop musik(pop music)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film