Regression

Er en Thriller film instrueret af Alejandro Amenábar med skuespillerne David Dencik, Aaron Ashmore, Dale Dickey, Kristian Bruun fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Emma Watson spiller en ung pige, der pludseligt anklager sin far for at have seksuelt misbrugt hende. Faren husker intet, så en efterforsker begynder at grave i sagen, der viser sig at være langt mere kompleks end forventet. Danske David Dencik spiller Watsons far, mens Ethan Hawke er lovens håndhæver. Amenábar er bedst kendt for den effektive gyser The Others, og det ser ud til, at 'Regression' byder på samme urovækkende grundstemning tilsat et lille pift okkult mystik. 'Regression' er endnu ikke planlagt til dansk premiere... men man kan da håbe!

Regression

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Regression
Instruktør Alejandro Amenábar
Udgivelsesår 2015
Tags undersøgelsen(investigation), hukommelse tab(memory loss)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere