Varg Veum: Tornerose

Er en Thriller film instrueret af Erik Richter Strand med skuespillerne Julie Rusti, Bjørn Floberg, Endre Hellestveit, Trond Espen Seim fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter at have reddet den 17-årige Lisa Halle fra et liv i prostitution i København, bliver privatdetektiven Varg Veum viklet ind i en historie om forældresvigt og forkvaklet kærlighed. Undervejs finder han Lisas kæreste Peter Werner dræbt på et hotelværelse i Bergen og må nu konfrontere to af byens farligste narkokonger for at redde Lisa. Men det viser sig, at Peter Werners morder er den, han mindst regner med.

Varg Veum: Tornerose

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Varg Veum - Tornerose
Instruktør Erik Richter Strand
Udgivelsesår 2007
Tags baseret på roman(based on novel), detektiv(detective), privat investigator(private investigator), karakter Navn i titel(character name in title), København(copenhagen), mangler Pige(missing girl), Bergen
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film