Havet brænder

Er en Dokumentar film instrueret af Gianfranco Rosi med skuespillerne Francesco Mannino, Mattias Cucina, Francesco Paterna, Giuseppe Fragapane fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Den italienske ø er et af brændpunkterne i Europas møde med flygtningekrisen, men også et samfund, hvor indbyggerne er vante til at leve på havets nåde – og hvor livet går sin egen slagne gang – uanset det drama, som udspiller sig for beboernes øjne. Det gælder også for 12-årige Samuele, der kører på knallert, skyder med slangebøsse og skal til at have rettet op på sit skæve syn. Øens læger må forholde sig til både små og store skavanker – og både halv- og heldøde flygtninge, som skyller i land eller reddes af kystvagterne.

Havet brænder

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Fuocoammare
Instruktør Gianfranco Rosi
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere