For Pete's Sake

Er en Action, Komedie film instrueret af Peter Yates med skuespillerne William Redfield, Estelle Parsons, Molly Picon, Barbra Streisand fra 1974

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Barbra Streisand har rollen som Henrietta, en hjemmegående husmor fra Brooklyn der desperat forsøger at overtale sin mand, Pete, til at begynde at læse på universitetet. Efter at Pete får et godt tip på børsen, ser det ud som om at Henriettas drøm kan blive til virkelighed. Henrietta låner derfor 3.000 dollar af en lokal lånehaj, og fortæller nu Pete at hun har pengene fra sin rige onkel. Men da aktiekurserne ikke går som ventet, og renterne stiger, havner Henrietta i den ene komiske situation efter den anden, i forsøget på at tjene pengene hjem igen, inden Pete opdager hvad det er hun har gjort.

For Pete's Sake

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel For Pete's Sake
Instruktør Peter Yates
Udgivelsesår 1974
Tags penge(money), nye York City(new york city), lån haj(loan shark)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere