night on earth

Er en Komedie, Drama film instrueret af Jim Jarmusch med skuespillerne Lisanne Falk, Klaus Heydemann, Armin Mueller-Stahl, Kari Väänänen fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Det er sen nat i fem af verdens storbyer, hvor fem taxa-chauffører er på arbejde. I Los Angeles opdager en talentspejder fra Hollywood, at hendes chauffør ville være den perfekte skuespiller. I New York er chaufføren af udenlandsk oprindelse fuldstændig på ukendt grund. I Paris har en blind pige samtaler om sex og blindhed med sin afrikanske chauffør, mens en ustoppelig chauffør i Rom bogstaveligt talt snakker sin passager i sænk. Og i Helsinki diskuteres meningen med livet. Til trods for ulighederne er der en rød tråd mellem dem alle.

night on earth

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel night on earth
Instruktør Jim Jarmusch
Udgivelsesår 1991
Tags Los Angeles, Paris, Metropolis, Pastor, nye York(new york), Road, Rom(rome), nat liv(night life), tysk demokratiske Republik(german democratic republic), Taxi driver, hjerte angreb(heart attack), konflikt(conflict), Taxi, casual møde(casual meeting), nat(night), City, megacity, Finland, dialog(dialogue), Helsinki, passager(passenger), støbning agent(casting agent), forståelse(understanding)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film