Harry Potter og Fønixordenen

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af David Yates med skuespillerne Nicholas Blane, Jason Boyd, Gary Oldman, Nick Shirm fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Harry er tilbage i sit femte år på Hogwarts, og selvom de foregående års hændelser var meget voldsomme, så er de færreste overbeviste om Voldermorts tilbagekomst. Specielt ikke ministeren for magi, Cornelius Fudge, der mener det hele er Dumbledores skyld. Imens lægger mørke magter meget onde planer i kulissen, og igen er det op til Harry og hans venner at afværge katastrofen.

Harry Potter og Fønixordenen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel Harry Potter and the Order of the Phoenix
Instruktør David Yates
Udgivelsesår 2007
Tags døende og død(dying and death), død af en ven(death of a friend), okkultisme(occultism), tab af elsker(loss of lover), heks(witch), profeti(prophecy), Magic kosteskaft(magic broomstick), trolddom(sorcery), skæring den ledningen(cutting the cord), barn Hero(child hero), sort Magic(black magic), Troldmandens lærling(sorcerer's apprentice), Magic Wand, gyvel(broom), skole af trolddom(school of witchcraft), JK Rowling
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film