Detour

Er en Film noir, Krimi, Drama film instrueret af Edgar G. Ulmer med skuespillerne Tom Neal, Harry Strang, Don Brodie, Claudia Drake fra 1945

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Kultklassiker om en pianist, som blaffer ud til sin pige i Californien. Han møder dog en femme fatale og har snart iført sig en død mands identitet.

Detour

Detaljer

Genre Film noir, Krimi, Drama
Originaltitel Detour
Instruktør Edgar G. Ulmer
Udgivelsesår 1945
Tags rejse(travel), b film(b movie), blaffer(hitchhiker), Classic Noir, film Noir, fattigdom række film(poverty row film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film