kingpin

Er en Sport, Komedie film instrueret af Peter Farrelly med skuespillerne Will Rothhaar, Vanessa Angel, Lin Shaye, Bill Murray fra 1996

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Roy Munson havde engang en lysende fremtid for sig som professionel bowling-spiller. Men den slimede Ernie McCracken ødelagde det hele ved at få nogen til at stoppe Munsons hånd ind i en bowlingkugle-returneringsmaskine... Nu 20 år senere går det ikke så godt for Munson. Herregud, det er svært nok at få arbejde, selv om man har to hænder! Men så møder han Ishmael, en Amish, der drømmer om at nå til tops i bowlingverdenen, og Munson ser pludselig en smutvej tilbage til livet i overhalingsbanen. Hvis han nu hjælper Ishmael til tops og selv scorer kassen på vejen... Men så dukker et spøgelse fra fortiden op i hele dets usympatiske, hentehårs-kronede selvtilstrækkelighed.

kingpin

Detaljer

Genre Sport, Komedie
Originaltitel kingpin
Instruktør Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Udgivelsesår 1996
Tags Sport, Sport film(sports film), usandsynligt elskere(unlikely lovers), bowling Team, Kingpin, handicap, seksuel fordel(sexual favor), Star Spangled banner, hår tab(hair loss), bibelske fortolkning(biblical interpretation), kam over(comb over), kvinde stripper(female stripper), hoppeborg dukke(inflatable doll), combover, transport(carriage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film