AVP Alien vs. Predator

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Paul W.S. Anderson med skuespillerne Ewen Bremner, Lance Henriksen, Sanaa Lathan, Raoul Bova fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

I årtusinder har universets mest frygtede krigere rejst til planeten Jorden for at deltage i en manddomsprøve! For at bevise sit mod skulle de unge krigere opsøge et jordisk bo af aliens og kæmpe mod dem. Men en dag gik det galt og alle de kæmpende blev indefrosset i Antarktis mægtige ismasser. Nu et par årtusinder senere udruster rigmanden Charles Bishop Weyland (Lance Henriksen) en ekspedition for at finde spor af liv i ishelvedet. Men i stedet for  at opnå berømmelse finder han nogen, der har ventet meget længe på at genoprette balancen mellem universets mægtigste krigere. Og for en gangs skyld står mennesket sidst i køen.

AVP Alien vs. Predator

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel
Instruktør Paul W.S. Anderson
Udgivelsesår 2004
Tags

Anmeldelser

Skuespillere