Elf

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Jon Favreau med skuespillerne Claire Lautier, Zooey Deschanel, Kyle Gass, Bob Newhart fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En baby fra et børnehjem havner på Nordpolen og bliver opdraget af en alf. Som voksen beslutter han sig for at rejse til New York for at finde sin rigtige far. Han viser sig at være en grådig forretningsmand, som for længst er fjernet fra julemandens liste over gode børn. Will Ferrell spiller den naive alf Buddy i denne moderne julefilmsklassiker.

Elf

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel Elf
Instruktør Jon Favreau
Udgivelsesår 2003
Tags ferie(holiday), elvere(elves), jul(christmas), søger for fødsel forældre(looking for birth parents), Santa Claus, Nord Pole(north pole)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film