Blade Runner 2049

Er en Science fiction, Kriminal, Thriller film instrueret af Denis Villeneuve med skuespillerne Ana de Armas, David Dastmalchian, Ben Thompson, Ryan Gosling fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

30 år, efter begivenhederne i den første film, opdager en ny blade runner, K, en hemmelighed, der har potentiale til at efterlade det fremtidige samfund i ruiner. K kommer på sporet af en tidligere blade runner ved navn Rick Deckard, som har været forsvundet i 30 år, og som måske har nøglen til at forhindre katastrofen.

Blade Runner 2049

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Blade Runner 2049
Instruktør Denis Villeneuve
Udgivelsesår 2017
Tags Los Angeles, Dystopia, efterfølger(sequel), fremtidige(future), dusør jæger(bounty hunter), Las Vegas, kunstige intelligens(artificial intelligence), Genetik(genetics), videnskab fiktion(science fiction), cyberpunk, Tech Noir
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere