tightrope

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Richard Tuggle med skuespillerne Alison Eastwood, Jennifer Beck, Clint Eastwood, Geneviève Bujold fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Clint Eastwood er politimanden Wes Block, som er en god far for sine to døtre, men som siden hans kone forlod ham er begyndt at opsøge prostituerede, med hvem han dyrker en række stadig mere bizarre sexlyster. Da han bliver sat på en sag, der involverer nogle brutale mord på prostituerede i New Orleans' Red Light District, genkender han visse af morderens træk og manerer hos sig selv og føler, at hans arbejds- og privatliv støder mod hinanden på foruroligende vis.

tightrope

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel tightrope
Instruktør Richard Tuggle
Udgivelsesår 1984
Tags seriel Killer(serial killer), prostitueret(prostitute), politiet detektiv(police detective), serien af mord(series of murders), nye Orleans(new orleans)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film