meet joe black

Er en Romantik, Fantasy, Drama film instrueret af Martin Brest med skuespillerne David S. Howard, Jahnni St. John, Jeffrey Tambor, Marcia Gay Harden fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Bill Parrish er ikke blot en mand i sin bedste alder, men også en succesfuld mediemogul med to dejlige døtre Allison og Susan. Førstnævnte kæmper en brav kamp for at stable århundredets fødselsdagsfest på benene til ære for sin far, mens sidstnævnte bliver udsat for et noget usædvanligt fænomen. Den sorte engel, der lystrer navnet Joe Black er kommet for at hente hendes far og få sig en lille ferie blandt almindelige dødelige. Men af åbenlyse årsager forelsker han sig hovedkulds i Susan, hvilket selvsagt komplicerer tingenes tilstand betydeligt.

meet joe black

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Drama
Originaltitel meet joe black
Instruktør Martin Brest
Udgivelsesår 1998
Tags Kærlighed på første synet(love at first sight), skæbne(fate), læge(doctor), religion og overnaturlige(religion and supernatural), brudt engagement(broken engagement), teenage knuse(teenage crush), millionær(millionaire), liv og død(life and death), fyrværkeri(fireworks)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film