I Know Who Killed Me

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Chris Sivertson med skuespillerne Kenya Moore, Lindsay Lohan, Neal McDonough, Brian Geraghty fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Den lille idylliske by, New Salem, er lammet af frygt. En bestialsk seriemorder er på færde. Han bortfører unge kvinder og holder dem fanget i flere dage, mens han torturerer dem for til sidst at slå dem ihjel. Politi og FBI er på bar bund, og da Aubrey Fleming forsvinder, er alle overbevist om, at han har slået til igen. Da alt håb synes ude, dukker Aubrey op, bevidstløs og forslået. Hun kommer til sig selv på hospitalet, men påstår, at hun slet ikke er Aubrey men i stedet stripperen, Dakota Moss. Hun forsøger desperat at få myndighederne til at eftersøge Aubrey, som hun mener stadig er i overhængende livsfare. Men har hun ret, eller er der nogen, som har manipuleret hendes hukommelse?

I Know Who Killed Me

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel I Know Who Killed Me
Instruktør Chris Sivertson
Udgivelsesår 2007
Tags datter(daughter), forførelse(seduction), College, sadistiske(sadistic), sadisme(sadism), striptease, flere karakter(multiple character)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film