escape from l.a.

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af John Carpenter med skuespillerne A. J. Langer, Jeff Imada, Peter Fonda, Kurt Russell fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

I 2013 ankommer Snake Plissken (Russell) til Los Angeles, der er lagt i ruiner af et jordskælv på 9,6. Hans opgave er at pløje sig igennem de ødelagte vartegn i Los Angeles og hente en dommedagsmekanisme. Gå ikke glip af spændingen, når Sake surfer på Wilshire Boulevard, spiller basket i Coliseum, styrtbomber Happy Kingdom forlystelsesparken og kommer i selskab med et vildt udvalg af venner, dæmoner og fjender (Stacy Keach, Steve Buscemi, Peter Fonda, George Corraface, Cliff Robertson, Pam Grier og flere).

escape from l.a.

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel escape from l.a.
Instruktør John Carpenter
Udgivelsesår 1996
Tags Los Angeles, Dystopia, fængsel(prison), forsøg på til undslippe(attempt to escape), U.S. formand(u.s. president), jordskælv(earthquake), tilbageholdende med Hero(reluctant hero)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film