The Three Burials of Melquiades Estrada

Er en Western, Drama film instrueret af Tommy Lee Jones med skuespillerne Barry Pepper, Dwight Yoakam, Josh Berry, Guillermo Arriaga fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
45 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
45 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Pete Perkins er en erfaren cowboy, der bor i en lille by i Texas tæt på grænsen til Mexico. Han hyrer Melquiades Estrada til at arbejde på ranchen og bliver hurtigt venner med manden. Men da Estrada bliver skudt under mystiske omstændigheder, tager Perkins loven i egen hånd og kidnapper den skydeglade grænsebetjent Mike Norton, som tvinges til at grave Estradas lig op og give Perkins selskab på hesteryg på den lange og farlige rejse gennem øde bjerge og langs Mexicos biveje for at bringe Estrada hjem.

The Three Burials of Melquiades Estrada

Detaljer

Genre Western, Drama
Originaltitel The Three Burials of Melquiades Estrada
Instruktør Tommy Lee Jones
Udgivelsesår 2005
Tags United stater-mexico barriere(united states–mexico barrier), ørken(desert), løfte(promise), grænsen patrulje(border patrol)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film