Undisputed II: Last Man Standing

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Isaac Florentine med skuespillerne George Zlatarev, Daisy Lang, Michail Elenov, Mark Ivanir fra 2006

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Eks-sværvægtsmester, George Iceman Chambers er i Rusland i forbindelse med optagelser til en reklamefilm, da han bliver arresteret. Alt er nydeligt arrangeret. De falske beviser er vandtætte, og Chambers ryger med ekspresfart direkte ind i Ruslands mest berygtede fængsel. Det går dog hurtigt op for Chambers, hvem der står bag, nemlig Uri Boyka - en brutal kick-boxing mester med vane for at sende sine modstandere på lighuset. Mafiaen har udset sig Chambers som det næste offer. Han har to valgmuligheder. At nægte at kæmpe og dø. Eller at kæmpe og dø.

Undisputed II: Last Man Standing

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Undisputed II: Last Man Standing
Instruktør Isaac Florentine
Udgivelsesår 2006
Tags fængsel(jail)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film