Pickpocket

Er en Krimi, Drama film instrueret af Robert Bresson med skuespillerne Pierre Étaix, Kassagi, Jean Pélégri, Martin LaSalle fra 1959

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Michel tager på galopbanen for at skaffe nogle hurtige penge, men for en simpel lommetyv som Michel er det ikke hestene, pengene stammer fra… Trods sin fingerfærdighed arresteres Michel på vej ud af galopbanen, og som vi ved, er det svært at komme væk fra kriminalitetens vej. Lommetyven skildrer disse vanskeligheder, mens Michel balancerer sin småkriminalitet med privatliv, familie, kærlighed og død. Robert Bresson var en af det klassiske tidsskrift Cahiers du Cinémas favoritter og blev betragtet som en af europæisk films første auteurer. Kollegaen Jean-Luc Godard sagde engang, at ”Robert Bresson er fransk film, ligesom Dostojevskij er den russiske roman, og Mozart er tysk musik.”

Pickpocket

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Pickpocket
Instruktør Robert Bresson
Udgivelsesår 1959
Tags unsociability, fængsel(prison), Frankrig(france), sort og hvid(black and white), moderne samfund(modern society), lommetyv(pickpocket), materialisme(materialism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere