Indiana Jones Og Det Sidste Korstog

Er en Action, Eventyr film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne Julie Eccles, Suzanne Roquette, Graeme Crowther, Larry Sanders fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Arkæologen Dr. Indiana Jones for igen brug for hat, pisk og pistol, da hans far bliver kidnappet af nazister. Den berømte vovehals fædrene ophav er nemlig på nippet til at finde den Hellige Gral, der efter sigende skulle give evigt liv. Ikke en dårlig ting. Heller ikke for Aksemagterne der vil bruge den som det afgørende våben mod de allierede. Det må forhindres. For enhver pris.

Indiana Jones Og Det Sidste Korstog

Detaljer

Genre Action, Eventyr
Originaltitel Indiana Jones And The Last Crusade (HD)
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 1989
Tags far-søn forholdet(father-son relationship), skat jagt(treasure hunt), hellige gral(holy grail), nazisterne(nazis), arkæolog(archaeologist), bibliotek(library), Venedig(venice), gåden(riddle), skat(treasure), besparelse den verden(saving the world), Crusader, Entrapment, rækkefølge af den Tempelherrerne(order of the templars), Panzer, arkæologi (archeology ), Pisk(whip), Indiana Jones, Marine skruens skrue(marine propelling screw)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film