Da Vinci Mysteriet

Er en Kriminal, Thriller film instrueret af Ron Howard med skuespillerne Audrey Tautou, Tom Hanks, Tina Maskell, Etienne Chicot fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Under et besøg i Paris bliver en berømt symbolforsker, professor Robert Langdon, kaldt til Louvre-museet. Museumsdirektøren er blevet myrdet, og han har efterladt sig en række gådefulde spor og symboler. Nu står Langdons liv også på spil, og i følgeskab med kryptografen Sophie Neveu kaster han sig ud i et forrygende opklaringsarbejde. Sammen afslører de en række rystende hemmeligheder, der er skjult i forskellige kunstværker. Alle peger de i retning af et mystisk broderskab, som har påtaget sig at dække over en urgammel hemmelighed, de hidtil har holdt skjult i 2000 år. En hæsblæsende jagt efter nye ledetråde fører de to forskere gennem Paris, London og Skotland i et desperat forsøg på at bryde koden og afsløre de utrolige hemmeligheder, der vil ryste menneskeheden i dens grundvold.

Da Vinci Mysteriet

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller
Originaltitel The Da Vinci Code
Instruktør Ron Howard
Udgivelsesår 2006
Tags Paris, sammensværgelse(conspiracy), Munk(monk), hellige gral(holy grail), kristendommen(christianity), Zürich(zurich), hemmelighed samfund(secret society), Louvre, Museumsinspektør(curator), symbologist, Opus Dei, kætteri(heresy), Mona Lisa, Frimurer(freemason), Pentagram, grav(tomb), katolicismen(catholicism), cryptologist, ikonografi(iconography), albino, sekt(sect)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film