Underworld: Awakening

Er en Action, Fantasy film instrueret af Björn Stein med skuespillerne Marvin Duerkholz, Sandrine Holt, Ron Wear, Catlin Adams fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

'Underworld 4: Awakening' fortsætter, hvor Underworld: Evolution slap. Vampyrkrigeren Selene slipper fri fra sit fangeskab, mens der i verdenen udenfor raser en åben krig mellem vampyrer, mennesker og lycans. Midt i det hele står pigen Eve, der er verdens første hybrid-barn, og som måske er nøglen til sejr i kampen.

Underworld: Awakening

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel Underworld: Awakening
Instruktør Björn Stein, Måns Mårlind
Udgivelsesår 2012
Tags datter(daughter), varulv(werewolf), hybrid, barn vampyr(child vampire), IMAX, Lab eksperiment(lab experiment), varulv barn(werewolf child)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film