A Walk In The Woods

Er en Biografi, Komedie, Drama film instrueret af Ken Kwapis med skuespillerne Chrystee Pharris, Andrew Vogel, Danny Vinson, Linds Edwards fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Forfatteren Bill Bryson beslutter sig for at tage på et sidste eventyr ud i den store vilde natur. Den eneste, han kan overtale til at tage med sig, er en gammel ven, han ikke har snakket med i 100 år. Sammen begiver de sig ud på The Appalachian Trail, en 3500 km lang rute igennem noget af USA's smukkeste natur. Det er en vanvittig tur, og de vil med stor sandsynlighed dø en grusom død undervejs, men måske kan de alligevel lære noget om at nyde livet, mens man kan? Altså inden de bliver spist af en bjørn eller falder ned fra et bjerg.

A Walk In The Woods

Detaljer

Genre Biografi, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel A Walk in the Woods
Instruktør Ken Kwapis
Udgivelsesår 2015
Tags venner(friends), Backpacker, vandreture(hiking), Appalacherne Trail(appalachian trail)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film