Planet 51

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Marcos Martínez med skuespillerne Gary Oldman, Brian Bowles, Rupert Degas, Freddie Benedict fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Den amerikanske astronaut kaptajn Charles "Chuck" Baker lander på planet 51 og tror, at han er det første menneske til at plante sin fod på den. Til sin overraskelse finder han ud af, at planeten er beboet af et lille grønt folk, som lever lykkeligt i en hvid stakit verden og hvis eneste frygt er, at de vil blive invaderet af fremmede eksistenser?som Chuck!

Planet 51

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Planet 51
Instruktør Marcos Martínez, Javier Abad, Jorge Blanco
Udgivelsesår 2009
Tags duringcreditsstinger, Alien Planet, Alien liv-form(alien life-form), Alien, Planet, flyvende underkop(flying saucer), rumskib(spaceship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film