mumitroldene og jagten på kometen

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Maria Lindberg med skuespillerne Peter Stormare, Dejan Cukic, Alexander Skarsgård, Helena Mattsson fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

En morgen vågner Mumitroldene til et ildevarslende syn. Alt i Mumidalen er blevet gråt; himlen, jorden, træerne og Mumihuset. Hvad kan det betyde? Mumitrolden, Snif, Mumrik, Lille My, Snorkfrøken og alle de andre stormulede, underfundige trolde er på den anden ende. Mumifar, Mumitrold og vennerne bygger en tømmerflåde og begiver sig på en farefuld færd til Observatoriet. De kloge professorer må vide, hvad der foregår. Det viser sig, at en komet er i rasende fart på vej mod Mumidalen, og den vil ramme om 4 dage, 4 timer, 4 minutter og 44 sekunder. De må nu skynde sig tilbage og sørge for, at alle kommer i sikkerhed. Vil de mon nogensinde igen kunne gå i vinterhi i deres lune senge med maverne fulde af grannåle?

mumitroldene og jagten på kometen

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel mumitroldene og jagten på kometen
Instruktør Maria Lindberg
Udgivelsesår 2010
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere