Alt om Eva

Er en Drama film instrueret af Joseph L. Mankiewicz med skuespillerne Ralph Brooks, Cosmo Sardo, Randy Stuart, Steven Geray fra 1950

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Da den excentriske, men charmerende Mary møder nyhedskameramanden Steve på en date, bliver hun hårdt ramt. Det gør han ikke. Mary beslutter sig for at følge Steve gennem landet på hans jagt efter en stor nyhedshistorie - og hun bliver hurtigt selv viklet ind i historien. Men selvom hun lander midt i en mediestorm, er Mary måske på vej til at finde sin rette plads i verden... og sin drømmemand.

Alt om Eva

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel All About Eve
Instruktør Joseph L. Mankiewicz
Udgivelsesår 1950
Tags engagement, part(party), kritiker(critic), Theater, Star, skuespillerinde(actress), direktør(director), Broadway, fan, dramatiker(playwright), Cult Classic
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film