Paddington 2

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Paul King med skuespillerne Michael Gambon, Ben Whishaw, Madeleine Harris, Imelda Staunton fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
149 kr Altid Se nu
- Engelsk
149 kr Altid Se nu

Plot

Paddington er faldet godt til hos familien Brown i Windsor Gardens. Mens han leder efter den perfekte gave til sin elskede tante Lucys 100 års fødselsdag, opdager Paddington en unik pop-up-bog i Hr. Grubers antikvitetsbutik, og han kaster sig ud i en række mærkelige jobs for at tjene penge til at købe den. Men da bogen bliver stjålet, er det op til Paddington og familien Brown at afsløre tyven.

Paddington 2

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel
Instruktør Paul King
Udgivelsesår 2017
Tags

Anmeldelser

Skuespillere