Devil's Knot

Er en Biografi, Thriller, Krimi film instrueret af Atom Egoyan med skuespillerne Collette Wolfe, Stephen Moyer, Martin Henderson, Dane DeHaan fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tre unge drenge, der leger i den nærliggende skov, kommer aldrig hjem til aftensmad. I bestræbelserne på at finde og dømme morderne hurtigt fokuserer politiet på tre teenagere, der mistænkes for djævletilbedelse. Moren til en af de myrdede drenge forsøger at forstå den ufattelige tragedie og vælger desperat at tro på, at morderne er blevet fanget, og at retfærdigheden vil ske fyldest. Det er først, da en efterforsker afslører, at beviserne ikke holder vand, at lokalsamfundet bliver tvunget til at se i øjnene, at den rigtige morder måske stadig er på fri fod.

Devil's Knot

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Devil's Knot, The
Instruktør Atom Egoyan
Udgivelsesår 2013
Tags biografi(biography), baseret på True historie(based on true story)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film