magtens rus

Er en Drama film instrueret af Claude Chabrol med skuespillerne Marilyne Canto, Patrick Bruel, Dominique Daguier, François Berléand fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dommer Jeanne Charmant får til opgave at undersøge og udrede en kompleks sag om underslæb og misbrug af offentlige midler og føre sag mod direktøren for en indflydelsesrig industriel koncern. Som undersøgelsen skrider frem, og hendes spørgsmål går dybere, føler hun sin magt vokse. Og jo flere hemmeligheder hun får afsløret, jo bedre bliver hun til at lægge pres på de mistænkte. Men på samme tid og af samme grund begynder hendes privatliv at falde fra hinanden, og hun bliver konfronteret med to vigtige og ufravigelige spørgsmål - Hvor langt kan hun strække sin magt, før hun støder sammen med en endnu større magt, og hvor længe kan hun modstå den rus, det giver at have så meget magt?

magtens rus

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel magtens rus
Instruktør Claude Chabrol
Udgivelsesår 2006
Tags kone mand forholdet(wife husband relationship), finansielle transaktioner(financial transactions), dommer(judge), konzern
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film