The Death of Superman

Er en Science fiction, Action, Animation film instrueret af Sam Liu med skuespillerne Jonathan Adams, Shemar Moore, Paul Eiding, Nathan Fillion fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Denne episke, animerede film er baseret på en anmelderrost grafisk roman fra DC Comics som handler om Supermans største kamp. En asteroide styrter gennem vores atmosfære og lander i havet. Med asteroiden ankommer en ustoppelig kraft ved navn Doomsday der drives af ukontrollerbar vrede. Med truslen mod uskyldige liv og Metropolis under angreb står Batman, Wonder Woman og resten af Justice League sammen om at bekæmpe denne trussel fra en anden verden. Men efter støvet har lagt sig, er det udelukkende en indædt kamp mellem Superman og Doomsday der kan afgøre Metropolis’ og selve jordens skæbne.

The Death of Superman

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Animation, Drama
Originaltitel The Death of Superman
Instruktør Sam Liu, Jake Castorena(co-director), Jake Castorena, Sam Liu(co-director)
Udgivelsesår 2018
Tags superhelte(superhero), baseret på Comic(based on comic), animation, Superman, DC tegneserier(dc comics), alien vederstyggelighed(alien abomination)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere