The Expendables

Er en Action, Thriller, Eventyr film instrueret af Sylvester Stallone med skuespillerne Dolph Lundgren, Steve Austin, Arnold Schwarzenegger, Amin Joseph fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

'The Expendables' er Sylvester Stallones stjernespækkede actionfilm, om en gruppe lejemorderes mission i Brasilien. En gruppe lejesoldater hyres af den mystiske Mr. Church til at vælte den sydamerikanske diktator General Garza, som i 20 år har hærget en ø nær Brasilien. Opgaven bliver langt sværere end gruppen havde ventet - I vejen for dem står en CIA agent, hans psykotiske bodyguard og hele diktatorens personlige hær.

The Expendables

Detaljer

Genre Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel The Expendables
Instruktør Sylvester Stallone
Udgivelsesår 2010
Tags stof(drug), lejesoldat(mercenary), duringcreditsstinger, ø(island), tatovering(tattoo), kirke(church), ensemble Cast, Martial kunst(martial arts), Rescue, undslippe(escape), Sniper, Bridge, klinge(blade)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film