Junglebogen 2

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af John Goodman med skuespillerne Connor Funk, Mae Whitman, Phil Collins, Haley Joel Osment fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

Vær klar til et nyt og swingende jungleeventyr i den herlige efterfølger til en af Disneys mest elskede klassikere gennem tiderne! Fortællingen begynder, hvor Junglebogen sluttede, og Mowgli har forladt sine venner i junglen for at bo i landsbyen. Han trives godt i sin nye familie, specielt med den lille bølle Ranjan og den smukke pige Shanti. Inde i junglen føler Baloo sig ensom, og en nat sniger han sig ind i landsbyen for at møde sin kammerat Mowgli. Inden de to kammerater ved af det, er de tilbage i den spændende jungle. Der kastes de ud i et vildt eventyr sammen med Ranjan og Shanti, panteren Bagheera, slangen Kaa og den hævntørstige tiger Shere Khan. Tag med junglens mest swingende venner, og oplev de herlige nye sange og den helt nye version af klassikeren ”Det rent og skært nødvendige”! Junglebogen 2 er et medrivende familieeventyr med skøn musik og uforglemmelige figurer!

Junglebogen 2

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel The Jungle Book 2
Instruktør John Goodman, Steve Trenbirth
Udgivelsesår 2003
Tags musikalske(musical), Bjørn(bear), efterfølger(sequel), jungle, Village, sjældne sygdomme(orphan), vildtlevende barn(feral child), floden(river), Tiger, tabt(lost), Grib(vulture), Gong, Ryst(shake), Mango
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film