De vilde gæs

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Andrew V. McLaglen med skuespillerne Hardy Krüger, Valerie Leon, Roger Moore, Stewart Granger fra 1978

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En streng diktator tager magten i et afrikansk land. For at beskytte deres handelsinteresser sender et multinationalt firma en gruppe ældre men seje lejesoldater af sted for at genindsætte præsidenten. Netop som de har befriet ham, falder selskabet soldaterne i ryggen. Det er de selvfølgelig ikke tilfredse med, så det skal hævnes. På rollelisten findes bl.a. Oscar-nominerede Richard Burton ("Hvem er bange for Virginia Woolf?"), Oscar-nominerede Richard Harris ("Greven af Monte Cristo") og Roger Moore, der især er kendt for rollen som James Bond.

De vilde gæs

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel The Wild Geese
Instruktør Andrew V. McLaglen
Udgivelsesår 1978
Tags lejesoldat(mercenary), kidnapning(kidnapping), Afrika(africa), fredløs(outlaw), diplomat, privat hær(private army)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film