politiskolen 3

Er en Action, Komedie film instrueret af Jerry Paris med skuespillerne Brian Tochi, Bubba Smith, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

På grund af en bevillingsmæssig i krise kan kun den ene af statens to politiskoler overleve, så nu er der er kapløb i gang som skal vise, hvilken af skolerne der kan undgå en lukning ved at uddanne de bedste politifolk, Så Mahoney (Steven Guttenberg), Hightower (Buba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooks (Marion Ramsey) og Callahan (Leslie Easterbrook) - under ledelse af den evigt omtågede inspektør Lassard (George Gaynes) - Lægger sig virkelig i selen for at forsvare deres skole.

politiskolen 3

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel politiskolen 3
Instruktør Jerry Paris
Udgivelsesår 1986
Tags konkurrence(competition), guvernør(governor)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film