casual sex?

Er en Komedie film instrueret af Geneviève Robert med skuespillerne Lea Thompson, Jerry Levine, Victoria Jackson, Stephen Shellen fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Hvem siger, at sex ikke kan være sjovt? Bestemt ikke Stacy, som er med på den værste, eller hendes lidt undertrykte veninde Melissa. Pigerne er fast besluttet på at få et meningsfuldt forhold til mænd, der ikke er bange for at binde sig, så de booker en helseferie på et elegant feriested. Stacy oq Melissa har store forhåbninger i begyndelsen af deres jagt på deres drømmefyre, men de mænd, de møder, lader desværre til at miste gejsten ved tanken om mere end blot uforpligtende sex. Det udmønter sig i indsigtsfulde og vildt morsomme scener, som giver et lyst blik på det, der sker i mørket.

casual sex?

Detaljer

Genre Komedie
Originaltitel casual sex?
Instruktør Geneviève Robert
Udgivelsesår 1988
Tags ferie(holiday), Køn(sex), nøgenhed(nudity), drøm(dream), venner(friends), dating, Resort, holdning(attitude)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film