Coco Chanel & Igor Stravinsky

Er en Musik, Drama film instrueret af Jan Kounen med skuespillerne Yelena Morozova, Olivier Claverie, Anna Mouglalis, Erick Desmarestz fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Sæsonens anden Coco-film tager fat, hvor "Coco før Chanel" slap: Coco Chanel (Anna Mouglalis) og Igor Stravinski (Mads Mikkelsen) er geniale inden for hvert deres felt. De mødes tilfældigt i Paris under opførelsen af et af Stravinskis nyskabende musikværker. Luften er elektrisk og tiltrækningen intens og her bliver frøet til en lidenskabelig kærlighedshistorie sået. Der skal dog gå syv år, før de ses igen. Coco er nu rig, respekteret og succesfuld. Stravinski er til gengæld fattig og ukendt. Men tiltrækningen imellem dem er stadig voldsom, så Coco tilbyder Stravinsky, at han kan bo og arbejde i hendes villa, "Bel Respiro" i Garches. Han flytter ind - med sine børn og dominerende hustru, Catherine (Elena Morozova). En intens og passioneret men undergangsdømt kærlighedsaffære tager sin begyndelse, alt imens Stravinsky genvinder inspirationen til at komponere sin geniale musik og Chanel kreerer sin berømte parfume Chanel No. 5.

Coco Chanel & Igor Stravinsky

Detaljer

Genre Musik, Drama
Originaltitel Coco Chanel & Igor Stravinsky
Instruktør Jan Kounen
Udgivelsesår 2009
Tags duringcreditsstinger
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere